最近同班同事食lunch,食到我哋發現有間公子茶座,嘢食質素的確係唔錯,同埋最緊要附近係冇乜同樣類型冰室嘅餐廳,我覺得佢嘅招牌肉餅飯係幾好食,同埋啲員工態度都好合理,好似50幾蚊一個餐,佢哋都唔會好似趕住要你走咁樣,同埋佢哋啲肉餅,係真係即叫即煎。價錢都幾正常,正常而家午餐價錢50-60食到呢個質素其實都冇乜說話好講。另外佢哋個奶油豬同埋蛋牛治都可以試吓,佢哋個奶油豬的確係幾好食,因為有一次叫外賣返公司食下午茶老細請,我有同事叫咗奶油豬,我自己叫咗蛋牛治,大家share嚟食都唔錯。所以我建議如果大家可以嘅話都可以去試吓呢間冰室,因為附近啲茶餐廳同埋嘢食都食到好熱,有間新餐廳衝擊下都好似唔錯但係嘢飲方面我覺得可以再進步啲😅

但係嘢飲方面我覺得可以再進步啲😅