2015-08-20 3393 views
一早book左位,所以唔洗等,去到同reception 講book 左位bla bla bla 跟住一個疑似店長個女既人帶位,拒一支箭行入去,完全冇理到我地跟唔跟得上 lol 坐低後因為仲有朋友沒到,唯有等等,但一等就半個鐘,一杯水都冇,唉,好彩d野食搭救!如果唔係,今時今日既服務態度。。。。。前菜叫左兩樣,凱撒沙律,普通得冇得再普通,照片都費事影。第二樣前菜係蟹肉,蟹肉新鮮,配埋個sauce 一流,好味跟住主角出場35oz,medium rare 牛牛!燒得岩岩好,仲好juicy,肉味又夠重,個邊又夠脆,一流既享受,仲有3個汁可以點,不過如果把刀利d會好好多,真係切到手痛,唔止我一個切到手痛,把刀實在太唔得啦
2015-08-19