2021-04-28 85 views
OPPA韓國燒肉店 (大埔).好耐之前係太子就食過一次,今日見過開嚟大埔而且好耐冇食過,佢好似仲有個海鮮套餐所以就過嚟試吓.🔹江南海鮮燒肉放題$368🔹.本身就已經包拼盤扇貝,虎蝦同埋鮑魚,而呢個set嘅所有牛肉都可以任食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 最重要係連飲品都可以任飲,包括所有酒類!個虎蝦非常新鮮,又大隻開左邊!而鮑魚同扇貝有有蒜蓉係面紅白酒燒酒乜味都有🥰而呢到更加有韓燒必然嘅各小碟小菜,有紫菜,蜜糖蕃薯🍠大豆芽,泡菜等,另外仲發現有牛油粟米!!!!! 呢個我地encore左五轉,因為實在太喜歡吃粟米🌽講番個肉先,一上係用個牛碟上,每個部位上有張紙仔話番你知係邊個位,我地encore都方便啲,特別一讚係黑毛和牛三角腩,入口半化,勁香(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵).環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️.📌 OPPA韓國燒肉店 (大埔)大埔舊墟直街4-20號美新大廈地下B2舖—————————————————————-
OPPA韓國燒肉店 (大埔)

🔹江南海鮮燒肉放題$368🔹

個虎蝦非常新鮮,又大隻開左邊!而鮑魚同扇貝有有蒜蓉係面

紅白酒燒酒乜味都有🥰

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 OPPA韓國燒肉店 (大埔)
大埔舊墟直街4-20號美新大廈地下B2舖
—————————————————————-