2020-06-01 664 views
經過長沙灣,咁啱落大雨,咁同朋友搵個地方Hea下。見到有個叫創食薈嘅美食廣場,咁就試下行上去望望,一上到去,勁少人,可能下午4,5點無咩人。再行咗個圈,其實都好多野選擇,咁大雨廢事再轉地方就決定留底試下。依其咁興炸雞,我地就膽粗粗咁試咗依間叫"黃金年代"嘅炸雞2人餐$108有4件炸雞,都係下脾芝士年糕,薯格,椰菜絲沙律,仲有2罐韓國野飲。等約10分鐘,算幾快一咬開件炸雞,啲汁流哂出黎,好彩店員之前都提醒我小心熱,比起幾間大牌子嘅炸雞,無論係味道,溫度,Juicy程度都略勝一籌! 仲有加埋個芝士醬唔畀你點炸雞, 芝士味夠曬濃。薯格夠大夠脆,芝士年糕好多芝士,好邪惡,又唔太辣。然後食埋個沙律減返啲罪惡感 ,仲有2罐野飲都幾清新。下次一諗起想食炸雞一定第一時間諗起依間小店呢度可以畀你hea到你想幾時走都得, 確實係一個嘅地方, 有機會經過再試埋其他小店
經過長沙灣,咁啱落大雨,咁同朋友搵個地方Hea下。
有4件炸雞,都係下脾
芝士年糕,薯格,椰菜絲沙律,仲有2罐韓國野飲。
等約10分鐘,算幾快

下次一諗起想食炸雞一定第一時間諗起依間小店

2020-05-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Tea)