2017-02-28 864 views
天寒地凍 諗起既除左打邊爐😎仲有煲仔飯👏🏻陳漢記呢個煲仔飯 每次行過都排一條好長好長好長既人龍🤦🏻‍♀️每次都吾好先食風後食飯 所以次次都冇食😭今次難得挽完咁早😏當然要去碰運氣😤去到先5點半 冇人等位👏🏻👏🏻👏🏻老闆話6點先開始有煲仔飯時間 仲叫我地入去坐住等😍勁好人。但人地做生意既 坐人地半個鐘 吾係幾好既 🙄就嗌左個枱枱都叫既腸粉係列🤦🏻‍♀️無影相👉🏿👈🏿但係腸粉好香好滑 👍🏿👍🏿好味! 食完腸粉就係時候嗌重點🗣煲仔飯!諗左一陣 決定左嗌公司臘味同窩蛋免牛 等等等 20分鐘後有得食啦🤤🤤🤤好香😆😆😆等20-30分鐘左右係正常咖 大家吾好吹話咁耐喎😅 煲仔飯要襯熱食呀 凍左就冇風味啦🤣同時要諗下外面既客人 食完就讓位比下位啦😇
窩蛋免治牛肉肉餅飯
公司臘味煲仔飯