第二次去呢間餐廳 之前佢門口無放特價餐牌 反而貼晒正價餐牌係門口 見到茶記裝修 但食碗麵都叫價四十蚊起 所以一直無入去直到佢依家放左特價餐牌出黎 又見餐廳長期都有唔少食客 所以就去試下入到去 見到餐牌 覺得真係唔貴 早餐三十零 午餐特餐有啲都係三十幾 覺得佢貼個標價係門口係整蠱自己😂 不過間餐廳座位唔多 可能咁樣控制人數都好 哈講返呢兩次食既早餐 兩次我都係點奶茶及滑蛋 只係個麵唔同 一次食"真雞湯" 鮑腿通 一次食餐肉一丁。奶茶不過不失 滑蛋就好正 係我喜歡的有蛋液的滑蛋 所以先點左兩次😋 如果唔要滑蛋 可以換雙煎蛋 但我就未試過。而鮑腿通 我覺得料比較少 個真雞湯都偏淡 不過味道都ok既 但通粉軟硬都適中 可以一試。至於今日食既餐肉一丁 我覺得好不錯 第一一丁餐而言只收32蚊唔算貴 其次個餐肉唔咸 呢個都係好難得 所以都推介👍🏻另外值得讚的是員工的態度ok 招呼都快但係上菜方面就可以改善 例如我第一次去係等5分鐘以上先上第一樣菜 比起附近茶記係慢 而且奶茶係食到一半之後先上的 第二次去上菜快左 但有上錯 放低就走左既問題 不過都唔算好大件事 但如果改善到就最好 哈

另外值得讚的是員工的態度ok 招呼都快
2020-01-03
$32 (Breakfast)
  • 炒滑蛋 午餐肉