2018-07-10 168 views
沙田開左三星,頂死左Triple O's,咁開張左就去一試。叫左佢地招牌三星麵,再叫多個黑芝麻豆漿豆漿原來係支裝,唔知邊度出品,入口豆味淡,黑芝麻又無,最後只係好淡好淡的豆漿。三星麵叫左幼麵,起初以為幼麵係等於台灣當地賣既牛肉麵正常粗幼的麵條,原來係比上海湯麵幼的麵條,入口幾腍,但掛湯就一般。湯底好深色,但唔好畀佢呃到,其實入口無乜牛味,甚至連少許辣都無,只係一個濃湯。牛展肉幾大件,食落都幾腍,但肉味唔突出。牛筋煮得唔夠耐,要花D時間去咬口佢。牛肚唔算爽,無乜咬口感。服務方面極為失望,在客人入座率不到七成時,便無故叫我將隨身物品收起不准放在bar檯旁的椅上,直至用餐完畢為止都未有人坐過果個位,只係畀侍應用果個位放外賣only。侍應上菜無帶腦,無睇清楚單就無啦啦上多碗麵畀我。
叫左佢地招牌三星麵,再叫多個黑芝麻豆漿
黑豆漿

三星麵
三星麵

牛展肉幾大件,食落都幾腍,但肉味唔突出。
牛筋煮得唔夠耐,要花D時間去咬口佢。
牛肚唔算爽,無乜咬口感。

侍應上菜無帶腦,無睇清楚單就無啦啦上多碗麵畀我。
2018-07-04