我覺得標題一啲都唔浮誇,最近搬到旺角一帶居住,好開心就係一得閒就可以過嚟呢度食個tea,有時約朋友嚟,有時自己嚟,對呢間舖無法自拔中,記得10年前佢已經係度,係附近返工個下最鍾意佢個金沙肥豬仔流沙包,依家可能皮厚咗少少啫,味道水準都維持到,畢竟10年,離職同搬屋遠咗,好耐無再嚟,依家住附近突然想起佢,一嚟發現新嘅裝修,好舒適,之後食物簡直有種太幸福嘅感覺,想日日都食,最近無敵鍾意佢嘅古法馬拉糕,大家一定要試下,今日食咗雞蛋布拉腸,好有心思呀,仲有強烈推薦燒汁虎皮尖椒!!我至愛!咁有水準心思嘅點心舖,價錢相宜,但我心有所憂,唔知點解每次嚟人流唔太多,唔知是否疫情影響,好怕老闆堅持唔住,希望可以做到永遠,點點心加油!永遠支持!我post嘅係最近幾次點嘅食物相
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea