2018-06-24 3517 views
前排呢班朋友輪流請食飯,我近日被呢間四川菜吸引,於是就約好大家一切試新嘢。但約完之後,我竟然有幾分擔心,畢竟係我請客,怕萬一呢間唔好食,就會唔好意思最後我都冇揾其他餐廳,因為我相信只要做下功課 — 即去前睇定食客嘅推介美食,應該差也不會太離譜吧!當晚除選了一些食評推介的食物,也按自己喜好選了一些。雖然我忘記食物嘅正確名稱,但都要post所有食物相片同大家分享,是關太好味了。 而我個人最喜歡係蜜汁蒜香骨及蝦球(忘記是什麼名堂了),友人則勁讚水煮牛肉及酸菜魚。此外,樓上Bar由於落雨沒有開放;下次再來一定要上去飲番杯嘆番個靚景總結:是次請客,友人滿意,冇揀錯地方

總結:是次請客,友人滿意,冇揀錯地方

2018-06-13
Type of Meal