2005-03-18 196 views
尋日同5個朋友去美麗華商場4樓雪園,我都係睇左食評所以走去試吓,首先講吓環景,d裝修好似普通酒樓,無咩裝修可言,但都算乾正闊落!入到去得小貓三隻客人!咁講d野食,我地叫左一碟花彫醉鴿-好有酒味鴿皮爽口好好食,無鍚骨-d肉入口即化開好野味,上湯波菜-就普通左d,生煎包-都係普普通通,瑶柱蛋白炒飯-無咩味~跟住我地叫左d飯後點品,合桃糊-唔夠滑,酒讓丸子我之前未食過,我就覺得唔得,我朋友係上海人佢有食過,都話麻麻太希,因為佢媽媽煮得仲好過佢好多,雷沙湯丸-好普通,仲有高力豆沙我本人就最like啦,面頭d沙糖係粉紅色好靚好味架!呀,講返我地叫餸有個小插曲,原本我地想叫個清妙蝦仁,個待應話幫我地改為中,都無問我地好唔好,佢就係咁話例個size得好少我地人多唔夠,咁我朋友咪問佢幾錢啦,佢就只係話比個例多一半價錢,咁我地又問佢咁例要幾錢,佢話$140,咁再加一半咪$210,唔係話食唔起,只係覺得唔係太低,就同佢講唔要啦,點知到上菜時佢又送左碟蝦仁上黎,咁梗同佢講話佢送錯啦,點知佢好似失億咁話我地頭先叫,雖然最後佢都好有禮咁話會收番,但係佢d態度就好似我地屈佢咁!總括來講,食物都算不過不失,服務就d

總括來講,食物都算不過不失,服務就d待應無咩笑容咁,到我地走個度都係得三,四張枱客,都係時侯要想一想改一吓,先會留多d客架!