我專程黎食餐廳嘅招牌🧇由餐廳開業至今,喺網上不停見到窩夫相🤤鹹牛肉炒蛋完美組合,上碟時窩夫已經有少量嘅花生醬,我覺得唔洗特別加大多,會遮住鹹牛肉蛋嘅味道,調下味就可以,花生醬窩夫就好似平時食夾餅既味道,仲可以配埋杏仁片同食,加多份香脆酥口感白酒蒜香蝦意粉配風乾火腿🍝成碟意粉充滿住蒜香味,簡單嘅調味已經好好味😋唔少得意粉嘅主要材料蝦同風乾火腿,柔軟甘香風乾火腿加上蝦蒜香味令意粉更加昇華 自家製迷你蟹餅配蒜香蛋黃醬🦀岩岩炸出嘅蟹餅當點上蛋黃醬,外層香脆,令到蟹餅更香口,咬落每一啖都係蟹肉抹茶紅豆雪糕塔牛窩夫🧇打卡菜式,當我哋四個拎住手機影相時,側邊嘅食客都望住😂窩夫上有抹茶雪糕,再舖層厚紅豆,最頂係超濃牛奶味忌廉☺️唔好咁減肥住,食咗先啦自家製朱古力雪糕配摩卡🍫上到枱已經將雪糕放入摩卡,當食到尾聲時😆我已經唔記得咗原來自己飲緊咖啡,濃郁朱古力風味