2024-04-22 90 views
琴日去左食同水怪聯動嘅拉麵,門口有d人係度但係我地根本唔知道係咪排緊隊。然後我就走左入去問,有位女職員就有少少冇禮貌咁叫我行出去等。過多陣佢就問我地幾多個人叫我地坐卡位,因為要同人搭台所以我同友人淨係坐在一邊。過多一陣有兩位女士坐左係我地對面,咁我地就照常點餐、影相、食野。對面果兩位女士都一樣,但係唔知點解職員對我地兩邊嘅態度非常唔一樣。兩位女士影相嘅時候就超級熱情又俾氣球又畀牌又俾公仔,仲有附送禮物。我以為哩個係入去食就有,點知啲店員根本冇俾過其他人。其實我地都有比錢喺度食野,唔建議差別對待,更何係同一張枱????呢d野俾其他人知道唔好啦係咪?同埋我見章魚燒上面果枝籤好可愛,我就問佢會唔會可以比到支乾淨嘅我。然後個位女職員就瘋狂向我眨眼,但未比到我任何嘅回應,我唔知係咩意思。如果你俾唔倒你可以同我講一聲,以唔係完全冇回應嘅態度。我地食完主食之後另外加左個布甸,上菜時間都比較耐,但職員喺唔清楚嘅情況下就請我地埋單,我覺得喺非常尊重,野都未到齊你叫我地就係想點?呢間我唔會再食

呢間我唔會再食