2015-12-18 2318 views
聽朋友講呢間餐廳既甜品唔錯,但中午冇理由淨食甜品,見set lunch包埋甜品,所以就決定試食set lunch。每星期有5款set lunch,每星期會轉換餐牌。我揀咗煙肉奄列班戟。奄列尚算香滑,蛋味濃厚,火喉控制得好好,唔會太熟太老,配以茄汁蔬菜,酸酸甜甜,幾夾,但D茄汁同蔬菜既份量實在太少了,唔知可以撈得邊樹。另班戟既蛋味未夠濃,配以香滑的cream cheese尚可彌補不足。反而甜品牛奶奶酪好香牛奶味,又幼滑又香濃,配以酸酸的水果切片,係今個午餐既亮點。順帶一提,呢度環境光猛,一邊食一邊同友人傾計,心情會十分放鬆。如想坐卡位,記得要預先訂位啊!

2015-01-15
  • 牛奶奶酪