2021-05-31 95 views
好少過嚟依頭食飯,今日專登嚟搵人食食韓國嘢!間餐廳都幾易搵,地下應該係主要收錢同出外賣,等入去個陣見兩個車手等緊外賣。樓上望落都唔係好多位,但係張枱好大都坐得舒服😌 朋友想食炸雞,咁就揀咗兩款炸雞同一份主食。先上韓式炒粉絲,麻油味幾重,但係食落啲粉絲滑得嚟竟然唔覺得好油。肉嘅份量都算多,唔會剩係得粉同菜咁寡。等咗陣終於上第一款炸雞,熱辣辣應該新鮮炸起!芝士炸雞面頭嘅芝士粉同另上嘅芝士醬個味唔同,食落幾有層次。依款個皮好脆好香口!蜂蜜蒜蓉炸雞就因沾滿醬汁所以個皮唔脆,但勝在粉漿唔厚同埋個汁甜甜地都好開胃!本身諗住唔夠食之後要再加嘢,點知食晒都幾飽!

本身諗住唔夠食之後要再加嘢,點知食晒都幾飽!
芝士炸雞
蜂蜜蒜蓉炸雞