2021-05-06 622 views
難得約埋鍾意食辣野嘅朋友🌶咁梗係要食返夠本🥵今次就嚟咗灣仔依間新派川菜餐廳用Openrice book枱仲有7折 抵玩!#灌汁小籠包 四隻 $58個皮夠薄 但係又唔會薄到一拎起就穿咗有支做lab既dropper俾你滴啲黑醋入去#水煮魚 $288我哋最期待嘅菜式🐟個魚片夠厚實 唔會一夾就散 食落仲好滑tim 辣得黎又夠麻又夠香🌶仲有大豆芽同埋闊身冬粉索汁成碗好快俾我地清曬😮‍💨#松花口水雞 $158口水雞肉質鮮滑😋加埋松花皮蛋辣辣地唔經唔覺就食晒#麻婆豆腐 $128賣相好靚 令人食指大動為左佢我特登嗌左碗白飯黎食拎黎撈飯真係一流三扒兩撥就撈汁食曬成碗飯🍚#家鄉燻臘肉胡椒餅 $58採用左貢布胡椒調味 食落個胡椒餅真係好有層次 熱辣辣好好食 又唔會太辣 聞落香噴噴不過我哋都嗌左一個甜品 叫玫瑰吐司抄手因為一嚟到得三舊仔抄手樣既吐司🍞加埋啲玫瑰糖漿咁🌹食落都幾脆幾好食既不過就都幾貴下 好似要成七八十蚊😹黎到有啲嚇親 連相都唔記得影 覺得依個中左伏🥲其他菜式都幾好食
難得約埋鍾意食辣野嘅朋友🌶
咁梗係要食返夠本🥵
今次就嚟咗灣仔依間新派川菜餐廳
用Openrice book枱仲有7折 抵玩!

#灌汁小籠包 四隻 $58
個皮夠薄 但係又唔會薄到一拎起就穿咗