(Non-member)
2006-10-02 6 views
1. 劉姓廚師在cashier收完錢之後就去煮, 手都無洗!2. 有位外籍人士說要意粉, 唔係飯. 廚師就用隻手"拿"走d飯(d飯一個cone形), 再夾意粉落個碟.3. 最嬲事件如下:a) 購買時說明要"湯"意粉, 點知整左"炒"意粉. 劉姓廚師話: 你明明叫炒意粉. 算喇!b) 點知, 一落筷子, 嚇見一條長髮. 說退之, 劉廚師頗凶的話"你自己條頭髮呀? 呢度冇女人有長髮喎"...c) 因有頭髮而要求再煮, 當然要"湯"意粉, 及後端來的是"有油的湯意粉". 再問廚師"你用頭先d意粉整"? 他竟然不sit的說"係呀".d) 要求退錢, 什麼粉都不要. 再竟然... 退錯數, 要一再追問.---> 整錯野仲要質問係客人冇講! 唔會諗下係咪自己聽錯, 你忙中有錯機會率都高d啦!---> "呢度冇女人有長髮", acutally有一位女人的!! 唔通佢係鬼呀??? 既然都接受左佢碟"炒"意粉, 又點會自己mong條頭髮落去?? 如果要換, 之前已經換左, 洗乜拎左返黎又加條頭髮落去?!佢既咭片上面寫"Quality comes first". 我唔知食物有冇qualit
3. 最嬲事件如下:

佢既咭片上面寫"Quality comes first". 我唔知食物有冇quality, 但佢既劉廚師一定無.