2016-06-19 994 views
是日同朋友黎試burger joys! 黎之前見open rice 近幾個月既top 10都有burger joys 份所以早少少黎食,唔洗逼😝 入座既時候大概6點半,食到7點店已經坐滿人,真係遲少少都要等位。門面簡單,裝修以黑色為主。入面位唔算多,但整潔有序,店員十分熱情餐牌有3頁,入得黎都係食burger 飲下酒。叫下薯條!外國人居多~價錢合理見佢個double cheese burger 好似好正😍於是兩人叫左一個share, 再加一個black truffle fries 同埋水牛雞翼。當然唔少得野飲,是晚唔想飲酒精野,所以無叫到佢晚酒精飲品~下次再黎,可以淨係叫小食同酒,同朋友聊天聊耐dchocolate milk shake 外觀已經好正,濃厚既白色cream 係面,加上朱古力醬。飲落更感覺到濃濃既朱古力味milk shake另外一杯野飲,叫左椰子水,炎炎夏日,又一合適既飲品離遠已經聞到濃郁既黑松露香上到台更有驚喜。炸到岩岩好既薯條好fresh, 外脆內熱。配埋松露,令薯條既身價大大提升buafflo wings 既醬算濃,酸酸地。夏天食真係好岩,好開胃。伴菜既仲有清爽既蘿
門面簡單,裝修以黑色為主。
入面位唔算多,但整潔有序,店員十分熱情

Chocolate  milk  shake  +  coconut  water

另外一杯野飲,叫左椰子水,炎炎夏日,又一合適既飲品
Black Truffle  fries
離遠已經聞到濃郁既黑松露香
Classic  buffalo  wings  (6  pieces)
buafflo wings 既醬算濃,酸酸地。夏天食真係好岩,好開胃。伴菜既仲有清爽既蘿蔔,感覺好fresh
Signature  double  cheese  burger
由於我地只叫一個burger,店員好細心地幫我地切開左一半

首先,包好鬆軟,咬落去綿密,牛味濃郁,好juicy
配埋我最愛既芝士。錦上添花~令個burger 大大加分

整體黎講:
Burger 正