2017-02-20 3601 views
特登揀左情人之後的一天來吃,為了可以避過人潮,加上都聽左朋友同OpenRice 介紹得好好食,一於就慕名而來。我地大約七點半到,即使平日的時間都接近full曬,我地等左5分鐘就入得。你入到去嘅擺設都幾期地同枱面無油漬,不過現場就播着英文流行音樂,令成個環境熱鬧好多。在主菜當然要食翻個漢堡,我地就要左個雙層牛肉芝士漢堡。等左10分鐘就有,上枱前切左一半👏漢堡份量十足,高度有17cm,闊都有成個手掌大,係我食過份量最大的漢堡。入面的牛肉有兩塊厚大約3cm,牛味十足同唔會老,一邊食一邊會流曬肉汁岀黎,再俾d包吸翻,好正。加上有生蕃茄同生菜解油膩所以食完都唔會好滯。入面會有一塊芝士,上枱時會溶晒所以令成個牛肉都有芝士味同好香濃,夾埋個包食一流。同女朋友一人一半後都可以食到6成飽。小食方面叫左個bbq醬炸雞翼,bbq醬都幾多,上枱好熱因爲真係即時炸的要小心。炸粉唔算厚同好脆,肉質幾滑同幾大隻。雞翼都有六件所以幾抵食。洋蔥圈方面外面嘅炸粉就多咗少少而入邊嘅洋蔥就可以多番啲入面嘅洋蔥都幾先甜同份量都幾大性價比幾高。飲品叫咗薑啤,都幾好飲,味道好濃烈的薑味,不過唔會好辣同好易入口 ,而且其實係無酒精的
飲品叫咗薑啤,都幾好飲,味道好濃烈的薑味,不過唔會好辣同好易入口 ,而且其實係無酒精的,建議大家可以試下。
待應的態度好好同有笑容,距地都會好快咁幫你收左食完的碟。
2017-02-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)