漢堡蛋包/漢堡芝士包 $22漢堡芝士蛋包 $25炸雙腸 $15炸薯條 $20漢堡包幾好食,只係又唔係好食到要特登走去食但黎到黃埔,就trytry佢啦包係嘉頓出品,無咩特別,標準港式漢堡款式可以揀牛肉/豬肉,咁唔食牛既我都可以食漢堡 (好貼心)入面既漢堡多汁、打得幾軟熟但係唔大塊,沙律醬有濃厚既酸甜味道,好正,但沙律醬份量好少,如果可以落多D沙律醬,就好啦而煎蛋係燶邊,蛋黃微微半熟,超級正der~如果漢堡包可以再熱D就好,家下只係微温薯條係港式既波浪紋粗身薯條,面頭有鹽去提味,仲熱辣辣,份量ok,但唔食都無損失炸雙腸就只係好簡單既兩條油炸廚師腸,無特別,自己去百佳買一包返去煮都係十幾蚊,無謂嘥錢係呢度食咁低能 as me新店裝修係現代化左好多,雖然話有個電子mon睇號碼係幾方便,但成間鋪卻少了舊時港式快餐店既味道。如果黎食,大家可以既話就食下午茶 (每日14:30-17:30),因為有得叫餐,全部都三十幾蚊,包兩款野食仲包野飲。我六點到,只可以全部散叫,我就覺得唔抵食啦 (熱檸水散叫都要$17)
漢堡蛋包/漢堡芝士包 $22
漢堡芝士蛋包 $25
炸雙腸 $15
炸薯條 $20

漢堡包幾好食,只係又唔係好食到要特登走去食
但黎到黃埔,就trytry佢啦
包係嘉頓出品,無咩特別,標準港式
而煎蛋係燶邊,蛋黃微微半熟,超級正der~
如果漢堡包可以再熱D就好,家下只係微温

漢堡蛋包
2018-07-07
$33 (Dinner)
漢堡蛋包