2021-04-29 2713 views
今日同朋友黎到呢間氣氛超好,佈置都超靚既西餐廳。佢地位於23樓高層,居高臨下,可以望到油麻地既街景。menu選擇多,有熟成牛,唔同既扒類,主食,甚至仲有素菜。凱撒沙律配煙三文魚比較特別既點係需要自己切開個菜,但醬汁又已經撈好左,幾得意~煙三文魚新鮮唔腥,好食🥰美國特級安格斯熟成肉眼扒 16安士我地糾結左一陣叫3成同5成好,最後我建議朋友揀3成,因為我印象中食過最好食既熟成牛扒,當時既侍應建議我叫3成~牛扒一上枱就聞到好香既牛肉味,網紋煎得幾靚,外表帶啲油光,好吸引😍肉眼扒相對西冷比較淋身,所以切既時候都feel到比較軟熟,而且仲夾雜少少脂肪❤️肉眼入口有好濃郁同香既牛味,帶炭燒既香味,真係好好食🥰近脂肪位既肉就比較軟身,另外既位就比較有咬口。佢呢種突出既肉香味同肉汁,不愧為熟成牛扒~黑松露醬薯條佢地用既係粗薯條,好食👍但黑松露香味略嫌唔夠濃。驚喜甜品拼盤有細細件既cake,再加上可以敲碎既朱古力外殼入面既驚喜甜品。啲cake甜度唔高,有清新既莓味,唔會太heavy。朱古力外殼意外地好食,應該用左黑朱古力去做,有啲驚喜~Cocktail我地order左兩杯cocktail,造型超級可愛😍女

menu選擇多,有熟成牛,唔同既扒類,主食,甚至仲有素菜。

凱撒沙律配煙三文魚

美國特級安格斯熟成肉眼扒 16安士

黑松露醬薯條
佢地用既係粗薯條,好食👍但黑松露香味略嫌唔夠濃。

驚喜甜品拼盤

Cocktail
我地order左兩杯cocktail,造型超級可愛😍女仔一定會鐘意呀🥰

2021-04-26
Type of Meal