2019-10-14 734 views
雞煲x環球海鮮串燒放題 $108/人 (75分鐘)雞煲可以揀大中小辣,份量超多,2個人完全食唔晒個汁辣得黎帶少少甜,十分惹味。我最中意係雞煲入面嘅白蘿蔔,白蘿蔔索晒d汁,又甜又冇渣好好味海鮮類:蒜蓉牛油忌廉青口 - 大隻肥美又鮮味油鹽水大蜆 - 點1已經一大碗,肉質不錯,但汁略嫌辣左d 小食類:有4款 - 爆炸雞中翼、黑松露洋蔥圈、粟米墨魚餅、芝麻醬撈烏冬爆炸雞翼好有驚喜,上面加上爆炸糖,加上炸到香脆嘅雞翼,原來好夾~洋蔥圈新鮮炸起,而裡面仲係爽口洋蔥,正~串燒類:有4款 - 極上牛頸脊、安格斯牛柳粒、上品黑豚肉、鹽燒大蝦即燒串燒熱辣辣,上枱已經聞到好香,燒得剛剛好,肉唔會太老,串燒上面撒上足夠調味料,香味十足個人覺得最好食當然係安格斯牛柳粒飲品 $9/罐整體性價比好高,因為肉類比較多,75分鐘係足夠食到超飽,真係好抵食
雞煲x環球海鮮串燒放題 $108/人 (75分鐘)

雞煲可以揀大中小辣,份量超多,2個人完全食唔晒

海鮮類:
蒜蓉牛油忌廉青口 - 大隻肥美又鮮味
油鹽水大蜆 - 點1已經一大碗,肉質不錯,但汁略嫌辣左d
小食類:
洋蔥圈新鮮炸起,而裡面仲係爽口洋蔥,正~

串燒類:
有4款 - 極上牛頸脊、安格斯牛柳粒、上品黑豚肉、鹽燒大蝦