2023-09-27 284 views
最近先開始喺大角嘴附近返工,入商場涼冷氣時見到呢間,$105有鍋燒烏冬+壽司價錢合理幾吸引,環境無錯,就試下。12點開門,我12:10左右到無咩人,12:30就滿座。叫左個「香濃滑雞烏冬鍋+4件壽司」午餐定食:有2件三文魚2件帶子,一個熱辣辣嘅烏冬鍋。烏冬份量都唔錯,仲有好多菜、豆腐卜、同好幾種唔同嘅菇。雞肉都算滑,唔會overcooked。個湯唔會太油/太鹹,幾健康,味道唔錯。烏冬應該真係手打,唔係嗰d急凍打邊爐烏冬。另外魚生味道同新鮮程度都ok。少少批評:上菜速度偏慢(可能剛剛開舖?),同埋員工好似唔熟架步咁?(一入去,我企左喺度,聽佢地兩三個討論左好耐我1位係應該坐邊度😅)