港女最愛日本刺身---魚鮮生 creamy_csyLevel 22017-10-2189 views Follow 作為新界妹既我,黎到銅鑼灣真係完全唔熟路然後朋友就介紹左呢間日本餐廳比我試下,去到咁岩撞正下午茶時段全單8折,我地即刻衝入去試試佢!入面裝修都幾靚,而且d日本茶好好飲😂😂厚切三文魚好新鮮好有口感,唔會有腥味$39松葉蟹膏壽司 $20鰻魚壽司 $20松葉蟹膏溝左小小蟹肉好鮮味而鰻魚都好軟棉棉,一咬就開,搭配埋d醬汁係加分位,唔需要點豉油都好夠味!呢兩個都ok好味,但略嫌d飯硬左d,有dd未熟透呢個拉麵會送波子汽水,味道一般,無話特別好食,但咁既價錢算係唔錯$68呢個真係好一般,豚肉無味,燒得唔夠香,荔枝都無味$28全單8折都算幾化算同抵食呢到仲有免費WiFi提供,可惜我走個刻先發現🙃🙃The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare港女最愛日本刺身---魚鮮生 魚鮮生刺身專門店 https://s.openrice.com/QrKT0q2yM00Report Post Ratings4Taste5Decor4Service4Hygiene5ValueRecommended Dishes三文魚刺身$39燒雞拉麵$68Date of Visit2017-10-21Dining MethodDine InSpending Per Head$70 (Tea)