2020-12-23 1287 views
🌎Lady M (銅鑼灣)Lady M 裝修真係好靚 顏色以白 灰作為主調 仲用左大理石做餐具同餐枱 係視覺上睇落去好典雅 華麗 下午茶一於去呢到食啦!首選唔少得千層蛋糕 好味Cake set for two $298🍰4件+☕️2杯玫瑰千層蛋糕芋頭千層蛋糕朱古力棋盤蛋糕栗子蛋糕千層蛋糕係lady m 出名既皇牌蛋糕 必食推介 我簡左🌹玫瑰味道 入面忌廉散出一陣陣玫瑰香味 好滑 甜度適中 另外千層班戟好透薄 總共有20層 口感好正 好軟身 好似入口即化感覺 另一款芋頭千層蛋糕都好味 表面有開心果粒粒 入面忌廉有芋頭粒粒 兩者咬落去好香口 而且好有口感 薄薄既忌廉打得好軟身 食落去唔會膩 朱古力棋盤蛋糕賣相好吸引蛋糕好鬆軟 食落去海綿🧽感覺 加上表面朱古力偏向苦 中和番蛋糕甜味 所以味道啱啱好 至於栗子蛋糕就麻麻地啦 太甜 唔夠香飲品方面 ☕️:金橘甘菊花芋頭燕麥奶天氣凍當然要飲熱辣辣飲品啦 兩杯飲品不過不失人均消費:$150環境衛生:9/10推介指數:7.5/10📍銅鑼灣加寧街1-3號Fashion Walk地下C號舖
🌎Lady M (銅鑼灣)

Cake set for two $298🍰4件+☕️2杯

玫瑰千層蛋糕