2019-01-10 1265 views
第一次去旺角呢間食火鍋,叫咗麻辣味同沙嗲味鴛鴦鍋,兩隻味食落無乜大分別,都係好淡。不過呢個價錢食物質素都唔會預好高,所以都可以接受。環境一般,服務一般。連筷子都比漏咗一條,仲要聽到其他食客都係咁。不過都算,最不能接受係間餐廳完全無通風系統,食餐飯好似去做蒸臉treatment咁!食過咁多間邊爐,真係第一次比煙薰到躁,嬲到特登上黎打劣評!打過邊爐嘅人都知道食完個身會有一大陣味,平時都習慣,洗完頭沖完涼就會無味。但今次比啲煙薰足個幾兩個鐘,完全唔見有通風系統,但啲風就完全吹向我嗰邊,連隔離位個邊爐啲煙都一齊飄去我到,大煙到連鍋入面啲餸係咩都見唔到。仲要返屋企洗完頭沖完涼第二日仲係有好大陣味!以後都唔會再幫襯!

以後都唔會再幫襯!