2018-12-21 247 views
上次12月6日同女朋友兩個黎呢間食過shakeshake海鮮,覺得海鮮新鮮,份量都大,醬料又惹味,加上店鋪唔算多人,坐得幾舒服,加上佢既圍裙既圖案,直頭令我覺得係抵食版既Mr crab。上網睇下發現應該係開左冇幾耐既小店,所以單都未埋就同親朋好友介紹,支持下本地小店。可惜今晚同埋屋企一行六人過泥,發現好多料都冇貨,例如龍蝦,雞翼等小食,亦聽到另一台客話好多火鍋配料都冇。我地叫既野食同上次差唔多,但今次蝦蟹真係細到眼都凸,160$1隻既蟹個蓋同tempo咁上下。鮑魚同40$4隻罐頭鮑大細相若,而68蚊六條既聖子,最大個條同手趾尾咁上下大。再者,我地同侍應反映蟹同蝦實在太細隻,答覆係來貨係咁就咁細,上頭交戴落細都唔會比多隻,但一分鐘後又話你要咪比多隻你囉。我地當然冇要,施捨咁。簡單啲講,兩星期前物超所值,今日真係比都唔食。由於用手套食,我地都冇乜影相。平心而論,海鮮算新鮮,但size真係兒童餐咁,加上職員既態度…認同做生意要揾錢,但錢唔係咁揾。衷心希望唔會再有人中伏。食物都其次,成家人都唔開心,何況太子旺角真係大把好野食,唉!

衷心希望唔會再有人中伏