2021-01-25 1197 views
見新開張做優惠7折,就同fd一齊黎試下。預先訂座送鮑魚,優惠做到1月尾就無啦。上到黎感覺就係抽風麻麻,好大陣油煙味,不過店員態度幾好,講解得好詳細,去邊夾蝦,邊到有嘢拎,燒嘅過程中,有店員經過見到我地唔識點處理隻蝦,教埋我地點剪,因為頭輪我拎左啲金針菇、大啡菇、娃娃菜,店員教埋我話有錫紙兜同牛油蒜蓉,唔洗我懵盛盛咁係爐上燒,服務非常好。蝦好新鮮,爽口彈牙❤️食物質素方面,海鮮係新鮮即開,好可惜我3:30入場,剩係拎到一盤帶子就無曬啦,不過值得一讚係洗得好乾淨無沙同無內臟👍🏻除此之外,提前訂左送嘅鮑魚好好食,係新鮮唔韌好淋,都可能係因為我地燒得啱啱好🤣右邊兩片係送嘅A5和牛,左邊嗰啲睇個樣我同fd就無燒黎食,黎呢到真係海鮮係好食,其他都麻麻🥴
上到黎感覺就係抽風麻麻,好大陣油煙味,

蝦好新鮮,爽口彈牙❤️

2021-01-25