2018-07-14 493 views
有一排冇打邊爐啦,最近天氣時凍時熱,又引返我去打邊爐先,呢間潮福好多分店,佢嘅海鮮好新鮮,價錢又平,打邊爐都吾錯。佢係一個價錢,有自選同任食menu,岩晒我地大胃之人,入去到環境舒適,先嗌左個花膠雞湯鍋,再另外點了不少海鮮,有桶蠔,海蝦, 龍躉,貴妃蚌,聖子 ,黃刀貝,好豐富丫。仲有極上安格斯牛肉,佢嘅牛真係吾錯,入口牛味濃,而且脂肪比例平均,我覺得可以不用煮太熟更加好味。任食menu我地都嗌左吾少,手打丸, 鯪魚滑,菜餃,腸仔,仲嗌左好多菜丫,粟米,金菇, 鮮淮山等等,食物好多元化,而且價錢合理,物有所值。食物環境都好滿意,而服務我都覺得好好,好細心,又會走嚟幫我地加下湯,同好有禮貌,我覺得可以再嚟,帶父母或者一大班朋友嚟食都岩丫。