2019-06-21 71 views
蝦堡一出, 第一時間去買個嚟食.今次推左波羅蝦堡, 一開始擔心波羅+蝦堡會唔夾, 但最後都決定加3蚊試下.值得一讚, 佢的包裝 一打開蝦堡盒, 見到佢已經用紙打開了3分1, 比人可以好快咁拿着食, 波羅甜甜地併上蝦堡又甜甜地, 出奇地夾.   波羅汁的酸甜夾係脆油炸的蝦堡上好夾, 感覺上好似有咁熱氣. 我自己覺得好好味.至於薯條就.... 雖然係食lunch 時間, 同眼見佢不斷炸薯條, 但始終覺得呢間的薯條唔脆, 唔熱唔好味. 但由於單買蝦堡唔抵, 所以次次都係會買套餐. 不過都係件好事, 因為佢唔好味, 所以可以食少d, 唔會太肥呢.
蝦堡一出, 第一時間去買個嚟食.

值得一讚, 佢的包裝

2019-05-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)