2022-06-14 61 views
喺OpenRice search 荔枝角附近嘅Cafe,見到呢間波希米亞風,好靚好想試。 Book枱,準時到達,點知冇乜人。 餐廳真係好靚,好友波希米亞嘅感覺。 不過嘢食最重要。 首先叫咗個蘑菇湯配明太子多士。明太子多士超脆超好食超級好食😋🤩🤩🤩🤩煎炸拼盤,有水牛城雞翼,炸蝦餅,同洋蔥圈。 之後叫咗黑醋魷魚沙律 有少少意外,係咁嘅賣相,不過又幾好食喎。慢煮豬扒配南瓜汁,加多左隻蝦。 老老實實,啲半碟好食過個主食。🚨🚨🚨主角出場🚨🚨🚨咩都可以唔叫呢個甜品真係冇得輸,係呢排食嘅Pancake最好食嘅一個,Pancake上面有焦糖脆脆,啲奶油一啲都唔漏 💖💖💖💖一定要試兩個人埋單八百幾蚊 因為個pancake實在太好食 ,覺得物有所值😊😊😊😊

餐廳真係好靚,好友波希米亞嘅感覺。 不過嘢食最重要。

首先叫咗個蘑菇湯配明太子多士。

明太子多士超脆超好食超級好食😋🤩🤩🤩🤩
煎炸拼盤,有水牛城雞翼,炸蝦餅,同洋蔥圈。

之後叫咗黑醋魷魚沙律 有少少意外,
係咁嘅賣相,不過又幾好食喎。

🚨🚨🚨主角出場🚨🚨🚨

2022-05-23