2023-04-11 293 views
La Crêperie好有特色。佢哋有好多款薄餅同義大利麵,啲餐牌嘅圖案都好吸引人,等你見到就口水直流。我同朋友嚟到呢度食晏,揀咗幾款食物,包括佢哋嘅招牌菜La Piano Lobster Pasta,啱啱煮熟嘅龍蝦肉配上意粉,味道好鮮甜。另外,La Fermiere Galette同La Complete Galette都好好味,餅皮脆身啱啱煎好,內裡嘅食材同醬汁配搭得好啱口味,真係好開胃。餐廳環境亦都好舒適,充滿法式風情。餐廳嘅座位唔算多,但係隔音做得好,唔會有太多嘈吵聲。啲服務員都好友善,好有禮貌,好快就會幫你地送上食物。不過,啲價錢就相對比較貴,啲份量亦唔算好大。但係如果你想嚐嚐法國菜,La Crêperie係一個不錯嘅選擇。

2023-04-10
  • La Complete Galette