呢度唔係淨係得甜品架😎佢地食物種類都好多:法國麵包, 三文治, 沙律, 傳統法國小鍋式慢煮牛肉, 意粉, 薄餅…🥳一直都係佢地𝗳𝗮𝗻𝘀 喺𝗼𝗽𝗲𝗻𝗿𝗶𝗰𝗲有好多食評 有興趣可以去昅昅😌.📌蛋白之選 $88嘩 見到個名唔洗諗 即刻嗌咗份😎佢係用咗黑麥酸種麵包🥖呢到嘅𝘀𝗼𝘂𝗿𝗱𝗼𝘂𝗴𝗵整得唔錯😚因為係黑麥 所以相對上個苦味會重過酸味🤏🏻不過今次烘得唔夠 口感差咗啲🤨內餡係黑胡椒燻牛肉, 洋蔥, 醃酸菜, 芝士🥰牛肉好重煙燻味 唔會太鹹 好厚好大塊🤩原本成個𝗰𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻都唔錯係好食嘅👍🏻但底有層勁厚類似酸梅醬嘅野🥲整淋晒個包之餘 仲要搞到勁濃味 又甜又鹹咁😖田園蔬菜用咗黑醋嚟撈 個蔬菜伊甸園沙律都豐富有: 西蘭花, 四季豆, 南瓜, 車厘茄👅兩款都酸酸地好清新 夠開胃🌟其實佢唔只係蛋白之選 都好夠營養💓如果個三文治冇咗嗰𝗽𝗮𝘁醬🙈就真係滿分 好推介💯.📌三款芝士酸麵糰薄餅 $92第一次試酸種𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮 批邊外脆內煙韌 仲有淡淡酸味 幾特別😋除咗最常見嘅𝗺𝗼𝘇𝘇𝗮𝗿𝗲𝗹𝗹𝗮 仲用咗乾芝士同巴馬芝士🧀鹹香味十足😆個人覺得濃甜咗啲🙈不過佢仲有番茄醬同番茄做底 所以酸酸地 幾開胃🍅.📌烤雜

📌蛋白之選 $88

📌三款芝士酸麵糰薄餅 $92
三款芝士酸麵糰薄餅

📌烤雜菜乾玉米輕盈薄餅 $83
兩款比較鍾意呢個多啲❤️佢個批底係用咗墨西哥捲餅皮再焗脆🇲🇽批邊好脆卜卜好似餅咁 中間部分有餡就會濕同淋啲 食落幾煙韌🤫批底鋪滿洋蔥絲同水牛芝士🧅所以食落好清甜 我幾鍾意🤩上面仲有翠玉瓜茄子同車厘茄🤪健康得嚟一啲都唔𝗱𝗿𝘆😎
烤雜菜乾玉米輕盈薄餅

📌煙三文魚 $22
都幾抵食 有四大片仲好厚身🥰不過就鹹咗少少🤏🏻
煙三文魚

📌細沙律 $58
有250𝗴 可以揀三款沙律 但係我都係揀番蔬菜伊甸園沙律 最好食🥗
蔬菜伊甸園沙律
三款芝士酸麵糰薄餅