2020-12-07 734 views
💛西貢越南湯河·我哋本身係想去炳記度食個奶油多做tea架 但係原來佢3點幾就收 所以我哋就喺附近見到呢一間 估唔到佢都幾好食 尤其係個法包🤤🤤·special pork saigon baguette $68呢一個超好食 係真係有喺越南食嗰個感覺佢嗰包係脆得黎唔會過硬 界口嗰種 之後佢入邊啲料超級豐富🤩🤩佢入邊係有扎肉 燒腩仔 同埋豬扒 佢個燒腩仔係勁多肉汁 而且好脆 口感好好🤪之後佢塊豬扒都係好好食 完全唔會un加埋佢面頭嗰啲醃蘿蔔 酸酸地咁樣 超夾 成個combo都好正 🤤🤤·saigon supreme curry laksa noodles $85佢個喇沙都好食嘅 不過我就覺得冇佢個法包咁出色 佢個湯底唔錯嘅 都幾惹味 不過啲河粉就真係煮得比較淋 有啲發漲既感覺🙊🙊反而佢啲料真係好多 佢隻蝦好大隻 而且都彈牙既 扎肉 魚片 雞絲呢啲全部都唔錯 我最鍾意就係佢既豆卜 係超係入晒味 一咬就爆汁🤤·#rbyeat#rby東南亞菜#rby💛#rby大坑·📍大坑浣紗街14號地舖
💛西貢越南湯河
special pork saigon baguette

#rbyeat
#rby東南亞菜
#rby💛
#rby大坑
📍大坑浣紗街14號地舖
$80 (Tea)
special pork saigon baguette