Liberty Coffee & Wine (油麻地)📇地址:油麻地窩打老道33號翠園大廈地舖🕐營業時間:10:30-21:30💸人均消費:~$120/人(lunch)👏🏻抵讚位:職員服務態度幾好,又有禮貌。我叫左個lunch set嘅龍蝦沙律Croissant($75),一杯dirty(跟餐價+$18),朋友叫左一個英式all day breakfast($118) 同一杯dark chocolate 70.5%($39)。杯dark chocolate朋友叫左凍嘅,但沖野飲個staff話我地知杯嘢飲係用朱古力現場即溶咁整,所以熱飲會好飲啲。呢下係有少少surprise嘅,好少可cafe staff會咁樣同我哋介紹返啲嘢飲熱飲定凍飲先最好飲,即刻加咗分👍🏻👍🏻 但係因為熱得滯,朋友最後都係揀咗飲凍飲哈哈😆 個牛角包睇得又食得,大大個打卡一流,上到枱已經聞到個牛角包散發住勁香嘅牛油味,加埋啲沙律同杯dirty,都夠填飽肚😋 All day breakfast佢有個炸蔬菜薯餅嘅物體都幾特別,朋友話中間食到有沙律醬,佢超級like😍 😯有待改善位:暫時未發現到😼私心回應區:佢個落地大玻璃打
Liberty Coffee & Wine (油麻地)
📇地址:油麻地窩打老道33號翠園大廈地舖
🕐營業時間:10:30-21:30
💸人均消費:~$120/人(lunch)

😯有待改善位:暫時未發現到

😼私心回應區:佢個落地大玻璃打卡影下相都真係一流,但我地揀左坐個舒服啲嘅位,所以都無特別影相😂 呢間仲要係黃店,醫護、消防、老師同社工都有九折嘅優惠,要另外給佢一個讚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻