2016-07-20 3376 views
第一次食四姐川菜,十分期待,因為見到食評真係好多個讚,食完之後覺得可以再ENCORE, 不過略貴。兩個人LUNCH 唔係可以食到好多野,叫左重慶口水雞同水煮魚。重慶口水$60,味道可以,但份量少得可憐,只有三件有肉既雞,其餘的都係碎皮碎肉,比坊間的份量未免差得太遠。雖然係涼菜,但真係少得誇張。水煮魚(小) $220魚滑、味麻、可以再辣D,薯粉較un,但整體還不錯,可以encore! 可惜等左35分鐘,lunch time 時間緊逼,催左好多次,遲過我地落單的都有得食,有d失望。相比下,三希樓的水煮魚更勝一籌。
口水雞
水煮魚(小) $220
水煮魚
2016-04-29
$150 (Lunch)
水煮魚