2020-06-13 815 views
又食東海薈,食評最後會附上單據,我不是打手,係因為佢有五折太吸引🤣橙香骨實在太遲發現,好好食,有橙嘅酸味又有甜味,肉質不會有太多鬆肉粉的感覺(當然還是有),而且份量都幾多,好滿足。金華玉樹麒麟雞,賣相好靚,之前試過想叫但賣晒,今日終於叫到,不過都幾令人失望。火腿肉質比較鞋,雞雖然已經預咗係冰鮮,但肉質實在太淋,唔係幾抵食。金銀蛋浸時蔬還可以,菜心都算新鮮,鹹蛋份量都足夠,不過鹹味唔係好出。燒腩仔有啲失望,之前食過幾好食,但今日果份個樣都幾衰,有部份個皮仲脆,但有部份唔脆。臨埋單之前叫多咗一份,因為想打包,新嗰份就好靚仔,唔知關唔關落單時間事,但希望品質可以統一啲。

2020-06-08
  • 橙香排骨