2018-01-26 574 views
好耐之前黎過呢度食飯,今晚又黎呢度食返。晚市時間唔洗等位,入面full 咗7成枱。首先點咗三個小食,蕃茄芝士沙律,加埋啲黑醋酸酸甜甜幾開胃,蕃茄略嫌切得太厚。芝士係整成一個個波波咁,食落淡淡地。但係同蕃茄味道唔係好match, 分開咗兩個味之黎就係雜腸,有啲火箭沙律菜伴碟,味道不過不失。啲腸有四五條,唔係好大條;同普通德國腸味道差不多,最好食應該係黑色果隻(墨魚味?)。但係個烤雞蟹柳沙律pizza 真係唔係咁得..個餅底好似梳打餅咁,加埋啲無味道既雞肉同蟹柳係上面,汁既味道亦唔夠濃,焗到乾身曬痴係上面既一團醬我地叫咗個最貴既牛扒set,$17x...食完真心無奈...仲差過茶餐廳既扒啲汁唔夾..我地嗌咗7成熟,牛扒啲根多到切唔到...咬入口都嚼咗勁耐..因為好多根嚼極都嚼唔爛..呢碟野最後無人食...最後試咗個藍莓芝士蛋糕同埋佢哋個特色甜品。芝士蛋糕無特別,另個個甜品就係將咖啡溝落棉花糖同入面既雪糕食,好似太甜

但係個烤雞蟹柳沙律pizza 真係唔係咁得..