2018-03-23 289 views
係呢間野新開既時候就已經留意到佢 見到佢櫥窗前既食物標本好令本身又歡喜食日本野 講左好耐要去試順道去左旺角道去試試Menu好多選擇 有刺身飯 烏冬 壽司 天婦羅 揀 眼花撩亂 諗左好耐終於揀到食家就要左個牛肉溫泉蛋烏冬 拼壽司同天婦羅🍤天婦羅🍤應該即叫即炸 所以後上 見到個烏冬就唔開胃 佢加左太多炸麵粉粒粒 成碗野都係油味 好難食 的壽司 其實仲衰過爭鮮 飯好實 上面的魚生無味的 好失望本小姐叫左個牛肉鍋烏冬 拼壽司同刺身 壽司就唔再講啦 刺身蝦個頭已經乾乾的 無光澤 食落亦都無甜蝦應有既甜味 明顯已經不太新鮮呢位烏冬 正常既 甜醬油湯底 料都算多 有一隻天婦羅🍤好味既 仲有脆度 蜆 冬菇 金菇牛肉同菜 仲有溫泉蛋 烏冬有咬口 最後上埋個天婦羅🍤天婦羅🍤算係比較可取 上台熱辣辣 有2隻蝦 冬菇 南瓜 仲2條日本椒 炸漿薄身脆口 都幾好味總結 無咩服務可言 人好多 但店員好似唔知做緊咩咁 行黎行去 座位都轉左我地2次 呢間野 真心令我失望 😞亦都唔值得再去
係呢間野新開既時候就已經留意到佢

炸漿薄身脆口 都幾好味

總結
呢間野 真心令我失望 😞
亦都唔值得再去
$150 (Dinner)