2018-12-13 1045 views
我由細到大都好鐘意食齋鹵味,尤其是酸齋果隻特別鐘意,其次齋🐔粒,仲有齋叉燒,榨蹄又係好鍾意食,所以成日見到就會買黎食,但吳係間間好食,所以我每次想食就會專登去呢道外賣齋鹵味回家吃。😋😋今日都吳例外,係專登去買黎食,需然間間整既都係齋鹵味,但呢到調較既味道,同食落既口感係好適中,尤其是榨蹄,咬落有口感,但又不會太硬,(我係第二道買過榨蹄,硬到呢咬到牙較都軟埋)仲有呢到個齋素鴨又係好好食,鐘意食素又香口既人就啱哂,食落好鬆脆,最好就係佢食落吳油膩但又好鬆化好食,不過今日無買,剩係買左榨蹄同一盒齋鹵味,下次先再買黎食,今日都已經食左好多嘢。不過我次次都係外賣齋鹵味,未試過係到堂食素菜,搵日約埋朋友一齊試下堂食先😊😊