2021-06-20 346 views
食完晚飯後就同男友一齊去搵吓有冇甜品,跟住心諗與其食西式嘅甜品,不如去下啲好耐冇食過嘅中式甜品!銅鑼灣呢間義順牛奶公司好多年前就已經喺度,每次經過都仲係大排長龍!但去到之後發覺有位就即刻入去啦!坐低之後,一定要叫佢哋馳名嘅雙皮奶啦!同埋因為口痕嘅關係,就叫咗一碟炸雞翼!雙皮奶一嚟到,我男友話真係好香好滑喎!但原來佢今次係第一次嚟呢間店食雙皮奶,但發覺真係好有驚喜!🍡馳名雙皮奶 HK$36有薄薄嘅一層衣喺雙皮奶嘅表面,篤穿後連埋雙皮奶放入口中,嗰種又滑又重牛奶味喺口腔中,只會驚嘆點解可以咁滑㗎 !🍡炸雞翼 HK$37只有三個字可以形容,咸咗啲🤣🤣🤣

🍡馳名雙皮奶 HK$36

🍡炸雞翼 HK$37

只有三個字可以形容,咸咗啲🤣🤣🤣