2014-12-01 4537 views
姐妹淘生日派對。。聽說銅鑼灣開了一間需要排隊才能吃到的正宗韓國餐廳~所以決定上去慶祝生日!我地收工先上去,結果唔洗點等 就可以入座~~韓國老闆推介我地食豬/牛套餐1 再另叫小食~原來豬/牛套餐1係會有免費汽水同韓冰送架!!!!!仲要唔係普通可樂雪碧 而係佢地餐廳自家特制既韓國飲品。前菜好豐盛 未落單 已經送上一整枱前菜 辣芽菜……海帶……同泡菜 好味。(我唔食得辣都係咁食。唔會太辣~~~)姊妹們話個火龍果沙律好正~同時前菜是可以免費任加的肉既份量剛剛好 果然係老闆介紹。。。非常好。。。最憎出街食飯俾左錢又食唔曬!!!新麻蒲的專業替我解決了這個問題^_^韓籍侍應好專業咁幫我地燒。好難唔好食XDDD 雖然佢係韓國人 但好努力咁用英文服務我地!GOOD~~~~~

前菜
豬牛套餐1