呢間咁出名嘅台式火鍋店我都係第一次食🤪一時果然知道佢嘅實力點解咁受歡迎👏🏼 同港式打邊爐唔同用咗好多台式道地嘅材料 🇹🇼 而且牛肉真係有返咁上下水準🥳 所以香港台式火鍋既天花板我一定會揀佢🤣⭐️ 澳洲極上和牛 🥩今次揀咗最貴嗰個套餐🇦🇺牛肉水準果然值回票價🤩特別鍾意M5和牛牛肩卷同埋安格斯牛小排🐮 肉味香濃之餘口感都好唔錯❤️仲有本地手切嘅封門柳口感都係特別嫩滑😚仲有每人兩粒和牛牛丸爆漿好有驚喜⭐️ 台灣在地直送美食 ✈️同其他火鍋店唔同呢度有好多台式地道小食🏮例如鹽酥雞同埋梅甘酥脆薯🍠香口得來調味好有台灣夜市特色😊⭐️ 台灣鳳梨雞鍋 🍍用咗台灣鳳梨同埋苦瓜加上鮮雞熬煮嘅湯底特別清甜🐔 鳳梨嘅甜味加上苦瓜嘅甘度有層次唔會太濃🥬 特別突顯出來自台灣嘅食材嘅新鮮味🌊 例如海鮮漿同花椒漿等等滿滿海洋味💙⭐️ 飲品🧋冷泡茶真係好有水準例如桂花烏龍茶味甘香好解渴🌼 仲加添咗而家最受歡迎嘅鴨屎香檸檬茶🍋 帶種獨特嘅香氣中和肉類嘅油膩感最後黎返一杯雪糕或者仙草終結岩岩好🍨
⭐️ 澳洲極上和牛 🥩
台灣在地直送美食