2013-04-25 141 views
以$15 購買左$40 coupon. 眨下眼又到期,到左 last day 18/4. 剛巧於附近,所以即刻用左佢!我相信好多人都同我一樣,唔 last day 都唔會law出黎用,於是去到已見一條約6至7人ge人龍,個個手上都係拎住 coupon. 無計,都要等,唔想蝕左$15!我諗頭個10分鐘,條龍係完全無郁過,唔知點解!? 我諗個6至7人我都等左大概20分鐘以上。 看見好多 toppings 都 sold out. 無計! 鬼叫自己咁mun. 最後揀左大 size $32 兩款 free toppings: Oreo 餅碎 & 菠蘿味棷果。(+$4 可多一款 topping, 但團購又唔適用,搵笨!)係無乜策略下,唯有蝕$8!服務員態度係零 expectation . 個位小姐亦無令人失望,都係零service. 唔知團購關係定本身都係咁! Order 完之後,我諗又等左10分鐘以上先ling到個 Yogurt. 呢個得來不易 ge Yogurt 幸好,味道尚可!但 Oreo 餅碎少D(可能將貨就價),菠蘿味椰果係無得選擇下都 ok! 正價就唔會幫襯喇!我知又有新一
無計,都要等,唔想蝕左$15!

我諗頭個10分鐘,條龍係完全無郁過,唔知點解!?
我諗個6至7人我都等左大概20分鐘以上。

唔知團購關係定本身都係咁!

正價就唔會幫襯喇!我知又有新一輪團購推出,一試無妨 ge!

2013-04-18
Waiting Time
30 Minutes (TakeAway)
Dining Offer
Group-buy