2021-05-15 438 views
假期2點幾去排哂隊,住港島嘅我搭咁長車程入到屯門,排隊濕濕碎啦✌🏻Cafe裝修簡約位置闊落,每枱都隔咗一段距離坐得舒服。落單就要自己去收銀俾錢再由店員送上食物,所以唔收加一㗎‼️1.蕃茄忌廉蟹肉寬條麵 $88依款見差唔多枱枱都有叫😂啲蟹子多到好似唔洗錢咁😂撈均每條寬條麵都痴到哂啲蟹子超正。蕃茄醬酸甜開胃,一啲都唔hea俾大大舊蕃茄。至於蟹肉嘅份量真係唔輸蝕得過蟹子😂2.北海道帆立貝明太子意粉 $98帆立貝係北海道刺身級,肉厚軟嫩😍明太子忌廉汁濃郁creamy, 同大量嘅鰹魚片超夾⭐️🌟推薦指數:8/10▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️📍BYOB Coffee Roaster (屯門)屯門青桃徑5號文翔大廈地下2A號舖

1.蕃茄忌廉蟹肉寬條麵 $88
蕃茄忌廉蟹肉寬條麵

2.北海道帆立貝明太子意粉 $98
北海道帆立貝明太子意粉

🌟推薦指數:8/10
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📍BYOB Coffee Roaster (屯門)
屯門青桃徑5號文翔大廈地下2A號舖
蕃茄忌廉蟹肉寬條麵