2020-10-30 2125 views
樂富這家潮州打冷小菜館早已聞名,就是未有緣品嘗到,今晚終於有機會去朝聖。👏疫情下座位間距。男友到來接收工說要帶我呢個潮州妹去打冷🧐,落車先知原來就是樂富聯合興。晚餐全由男友發板,先來碟滷水拼盤$138再加個韭菜豬紅$55,嘩.. 正啊!豬紅滑溜入味不黏牙,不過食後都有點口喝,韭菜黏牙我都少食全部交由男友清碗。🤣🥢滷水拼盤份量頗多,大大碟底是滷水豆腐,其他有生腸、豬腸、紅腸、牛柏葉、鵝腸、滷蛋同墨魚皮,滷水入味賣相漂亮已叫我垂涎三尺,滷水不會過濃咸淡恰當食落帶點沙茶醬風味,我喜歡沙茶醬故每件都合我心意。🍺價錢大眾化,算抵食
疫情下座位間距。

價錢大眾化,算抵食
2020-10-29