2019-10-25 441 views
好差既服務態度食物一般般 同唔夠熱1. 叫佐個蝦棗食到最尾都未黎 追單個待應先話原來廚房同佢講無哂 佢唔記得通知我地 2. 叫佐個甜品 等佐十五分鐘 追單 先講個甜品原來要等20分鐘 好啦 咁再等 等到佢比單我催我埋單 我就話野都未試齊催埋單? 佢先睇單話原來個甜品跟本無洛單 即係等完都無得食 發覺漏單之後 我當然問 點解你地成日乜野都唔通知個客 個女待應仲要勁唔好態度講 岩岩唔係我同你地洛單 我唔清楚3. 洛單個時 好正常如果個客無講要邊款 個待應唔係應該問番轉頭 要邊款? 要我係咁問 個待應唔出聲 直到我以為佢聽唔到 我問一聲 有洛到單嗎? 先話我地個xx 有兩款架 咁如果我唔出聲問 我又真係睇漏佐 係味一直等洛去唔洛單? 成餐飯好差 等完又等 發覺係白等 啲野好食既話都算 重點唔好食態度又差 !
好差既服務態度
食物一般般 同唔夠熱