一向食韓燒都鐘意去炑八,今次比我睇社交平台見倒有新出勁吸引嘅套餐!登登登登~就係同 EVANGELION聯手執行嘅 #人類味蕾補完計画 !第一彈係推出 #三色五花肉韓牛味蕾補完套餐 !套餐包括韓牛前胸肉同霜降牛小排,仲有三色五花肉、時令燒鰻魚!梗係要約埋好姐妹食!到去餐廳一開𨋢門已經大大個初號機等緊你!原來第二彈係加錢換購精品!#新世紀福音戰士 粉絲不容錯過!🥩🔥三色五花肉韓牛味蕾補完套餐$895 極品韓牛:韓牛前胸肉脂香肉嫩,霜降牛小排肉味香濃!脂香同肉質感比例平均!一試難忘!切到薄薄嘅牛舌肉質唔韌幾腍! 🍖三色五花肉:一式三款味道嘅五花肉,包括青醬、醬油同辣醬味,睇親韓劇都好想食五花肉!食落肥瘦均勻肉質勁juicy而不肥膩,燒完更有微微焦香!太好味! 🎣第一次自己燒鰻魚,店員話係6-7月最當造同肥美嘅韓國鰻魚!店員仲驚我燒燶,所以幫手燒!鰻魚燒至金黃色,外皮脆,魚肉軟嫩!魚油甘香~超驚喜超正呀!🍜 最後食一碗冰涼酸甜嘅韓式水冷麵, 配左 清爽青瓜同清甜雪梨片, 又降溫又解膩! 🧃兩杯超靚飲品!包括EVA01初號機蝶豆花乳酸梳打同L.C.L生命之水莉莉絲柑橘紅莓梳打~味道同打卡都一流

🥩🔥三色五花肉韓牛味蕾補完套餐$895

🧃兩杯超靚飲品!包括EVA01初號機蝶豆花乳酸梳打同L.C.L生命之水莉莉絲柑橘紅莓梳打~味道同打卡都一流!讚!

炑八韓烤
地址 📍:旺角彌敦道628號瓊華中心5樓