2019-05-08 36 views
呢排 #香港天氣 比較反複,基本上一年四季嘅衣服都仲掛住喺房裡面,隨時因氣溫轉變嚟換季😏 不過點都好,依然唔減 #小秘書 對 #麥當勞「沖繩の海鹽系列」嘅好奇😅 諗緊點解 #雪糕 會用 #海鹽 嚟做?唔通味道係咸嘅?#星期日 天氣都比較涼,可能係咁,呢日唔係太多人排隊,我終於有機會試吓 #柚子海鹽朱古力脆皮雪糕❤️ 第一啖咬落去比層 #朱古力脆皮 遮擋住,雪糕口味唔特別🤨 再試第二啖,感覺係有少少咸咸地,不過當中嘅甜味比較搶,慢慢食落去,會發覺中間有啲 #柚子醬,味道太假亦相對地太濃味,我覺得搶咗主角 #海鹽 嘅特式。不過咁大杯雪糕都只係賣你十元八塊,仲想點wow?!

2019-05-05
Type of Meal