2024-01-14 146 views
第一次咁委屈到要寫食評有日去同朋友諗住去睇下海防道熟食中心有咩食,有個姐姐就叫我哋去坐低,眼見其他位都full晒就坐住先。後尾諗住叫嘢嗰陣另一位姐姐嚟咗,我哋想要個鮮蝦雲吞麵同牛腩飯,呢位姐姐話無啊賣晒,跟住我哋同佢講唔好意思我哋淨係想食嗰兩樣如果無嘅話我哋就唔要喇,佢就問我哋咁即係想點,我哋話冇嘅話唔食喇因為本身就係為咗食呢兩味先嚟如果冇就唯有走喇唔好意思,個姐姐就勁惡勁大聲咁話走lo起身走啦,起埋雙手擺臂叫我哋走,周圍啲客都望住呢個情形。希望服務態度會有改善。後尾食隔離嗰間服務態度好好,有時人哋嗰度坐爆人你地嗰間無人食唔係冇原因希望會檢討。但公道講句,啲嘢未食唔知咩質素但至少服務態度唔會好。要試就諗清楚。
第一次咁委屈到要寫食評