2017-10-17 590 views
上次離既時候,太夜收左舖,今次終於食倒啦😍一直都見倒好多人話呢間店既雪糕吾錯,食完之後,真心覺得吾差,仲要係幾好味🤤🤓👁‍🗨 抹茶8.0盆栽💲30一心離都係諗住食呢個抹茶8.0盆栽🌿8.0既意思,我諗係指牛奶既濃度🤔因為成個雪糕其實係一杯好濃牛奶味既雪糕,然後係出面加抹茶粉同埋兩條綠茶kit Kat 🤤雖然係咁,當牛奶雪糕撈埋頗濃既抹茶粉一齊食,都仍然可以食得倒淡淡既抹茶雪糕味,再食埋兩條綠茶kit Kat 就即刻好滿足,成件事變得好綠茶😳😂而且雪糕吾係冰感重果種,就算慢慢食,都吾怕佢溶得快,食哂成個雪糕,再食埋個雪糕筒既時候,雪糕筒都仲係脆口既,成個食哂好滿足,會係想再食既野🤓🔛 整體評分(7.5/10)

👁‍🗨 抹茶8.0盆栽💲30

抹茶8.0盆栽

🔛 整體評分(7.5/10)
抹茶8.0盆栽